Overvågning

Lad Combo Solutions tage vagten!

Overvågning af systemer er tidskrævende. Mange virksomheders it-afdelinger har hverken tid eller ressourcer til at overvåge systemerne – samtidig med at sikkerhedsrisici udgør en større og større fare.

Combo Solutions overvåger både servere og netværk og samler information. Vi anvender Microsoft Operations Manager (MOM) til at overvåge virksomhedernes netværk. Systemet overvåger både selve infrastrukturen, serverne og virksomhedens forskellige applikationer. Systemet indsamler information og giver døgnet rundt statusrapporter tilbage til Combo Solutions. MOM består af Management Packs, der indeholder viden om forskellige fejltyper og viden om, hvordan man håndterer en given fejl. Derfor skal den IT-ansvarlige ikke starte fra bunden, hver gang et problem opstår.

Opstår der eksempelvis et problem på mail-serveren, identificerer Management Packs problemet og løser det på baggrund af den viden, der på forhånd er indtastet. I tilfælde af, at systemet ikke selv er i stand til at løse problemet, er det programmeret til at sende en fejlmelding.

Management Packs udvikles hele tiden – både af Microsoft og Combo Solutions. Vi udvikler og programmerer f.eks. vores egen specifikke viden ind i systemet.

Fordele ved Combo Solutions systemovervågning:

  • Pre-failure warnings
  • Nedbrud reduceres
  • Højere oppetid
  • Minimerer omkostninger
  • Minimerer drifttab

Overvågning er den tekniske forebyggelse af nedbrud. Her tilbyder vi at overvåge vitale enheder, som servere og netværk døgnet rundt og sætte ind med fejlretning efter aftale.