e-business

Combo Solutions råder over dygtige programmører og webdesignere. Vi designer professionelle websites, der matcher nutidens trends. Fra de helt simple til store, komplekse sites med f.eks. e-shopping og integration mellem forskellige medier.

En virksomheds hjemmeside har stor betydning for brugernes generelle indtryk af virksomheden, og er en enestående mulighed for at påvirke brugeren i en positiv retning. En hjælp til dette kan være animeringer, Flash og shockwave sekvenser, der får siden til at virke mere levende og dynamisk. Spørg os – vi har erfaring i hjemmesideopbygning inden for de fleste erhverv.

Et website kan sagtens kobles sammen med en multimedieløsning. Der er flere muligheder for at kombinere, eksempelvis kan en virksomheds shop-løsning kombineres med et regnskabsprogram eller andre programmer. Går behovet i retning af integration med en ny eller allerede eksisterende database, klarer vi også det.

I de senere år er der hos mange virksomheder opstået ønske om en CMS løsning. Vi tilbyder Danmarks mest købte CMS system, der er potentielt besparende både økonomisk og ressourcemæssigt.