Udvikling

På kundens præmisser

Combo Solutions har brede teknologiske og kommercielle kompetencer, når det gælder systemintegration. Derfor er vi den ideelle partner til at udvikle og integrere virksomhedens it-systemer.
Vi skræddersyr løsninger og leverer egenudviklede løsninger – fra de helt små til de store komplekse installationer.

Når Combo Solutions leverer, bliver løsningerne integreret med kundens andre systemer.

Combo Solutions har indgået partnerskab med markedets vigtigste softwareleverandører. Vi råder over et certificeret programmørteam.

Vi går gerne på tværs af medier og leverer add-on til mange forskellige systemer.

Eksempler på egenudviklede produkter:

Kursusadministrationsprogrammet (Booksmart)
Golfklubadministrationsprogrammet (GolfOrganizer)
Forsikringsmæglerprogrammet (IPM)

DS-certificering
Alle vores løsninger gennemføres efter vores projektmodel.

Web-løsninger fra Combo Solutions omfatter komplekse og avancerede B2B-løsninger, logistik- og indkøbsløsninger, intranet, mobil og interaktivt multimedie.
Combo Solutions har kompetencerne til færdiggørelsen af både design og brugergrænseflader.
Vi leverer webløsninger til alle brancher.

Vores succes på området skyldes i høj grad, at vi ikke kun forstår teknologien men også den enkelte virksomhed. Derfor er vi i stand til at skabe løsninger med en høj brugerkvalitet. Alle projekter bliver implementeret metodisk sammen med kunden, og hele processen styres sikkert af Combo Solutions.

Combo Solutions tilbyder assistance, herunder at konsolidere, rationalisere og udnytte forretningskritiske it-systemer. Alle disse systemer er typisk altafgørende for virksomhedens effektivitet og information til ledelsen. I hvert enkelt tilfælde tilpasser Combo Solutions standardsoftware mv. til virksomhedens konkrete forretningsgange og behov.

Vores programmørteam har leveret løsninger til blandt andet Rådet for Større Færdselssikkerhed, NNIT, Dansk Golf Union m.fl.