Rådgivning

En god it-strategi

Combo Solutions leverer den professionelle strategi, hvor vi med udgangspunkt i den enkelte virksomheds forretningsstrategi skaber fundamentet for vækst. Vi skaber systemer, der giver overblik, og vi sætter fokus på virksomhedens sikkerhed i både interne og eksterne netværk.

Ud fra analyse og vurdering lægger vi den strategi, der kan give virksomheden fordele – og ikke bare sparer penge. Vores holdning er, at it skal udvikle og bringe virksomhederne et afgørende skridt videre.

Når vi gennemfører et it-strategiprojekt og løser opgaver, sker det i tæt parløb mellem Combo Solutions erfarne konsulenter og de nøglepersoner, som kunden selv udvælger i sin virksomhed.

Som samarbejdspartner forpligter vi os til at tilføre vores kunder merværdi, at være en aktiv partner og at holde kunderne helt opdateret med den nyeste teknologi.
Vores mål er løbende at medvirke til at revidere virksomhedens forretningsstrategi og komme med nye bud, der kan give kunden strategiske fordele.

Viden skal opdateres! Derfor arrangerer Combo Solutions hver måned seminarer, kurser eller workshops som tilbud og service til kunderne. Disse arrangementer er i høj grad med til at udvikle kundernes viden.