Business Solutions

Business-løsninger: Kvalitet og præcision

Combo Solutions er især stærk, når vi går på tværs af vores kompetenceområder – og på tværs af medier. Et konkret eksempel er, at en virksomheds økonomiprogram kan fungere sammen med virksomhedens hjemmeside, integreret helt ned i enkelte processer i virksomheden. Et andet eksempel er, at en sælger har en håndholdt pda med på kundebesøg, og sælgeren lægger ordrer direkte ind i systemet, eller kunden selv bestiller via internettet.

Combo Solutions har altid fokus på de forretningsorienterede løsninger, som tilfører kunden mere værdi. Derfor er vi en samarbejdspartner og ikke kun leverandør. En samarbejdspartner, der udvikler it-strategien sammen med kunden og løbende udvikler den.

Vi skaber overblikket og bruger vores store branchekendskab til gavn for kunderne. Vi foretager en foranalyse, sætter os grundigt ind i kundens behov, analyserer problemstillingerne og kommer med løsningsforslag. Hele processen sker i tæt dialog med kunden.
It er det livsvigtige fundament, som virksomhedens forretning hviler på. Netop derfor er det afgørende at vælge en it-samarbejdspartner, der ved, hvad der skal til. Combo Solutions har opbygget både kompetencer og koncepter, der gør, at vi i dag kan løse enhver opgave inden for it.

Vi leverer uvildig rådgivning sammen med viden på et højt teknisk niveau. Gennem de sidste 15 år har Combo Solutions lagt sig i en solid position på det danske marked. Vores succes skyldes især, at vi er fleksible og kan sammensætte målrettede teams, der har de branchemæssige kompetencer, der skal til i den enkelte situation.

Hele vejen igennem projektet og implementering af løsningerne har vi fokus på at tilføre kunden merværdi, kvalitet, præcision og levering til tiden. Vores mål er at alle løsninger til virksomhedens it-infrastruktur sker i tæt teamwork med virksomhedens egne medarbejdere.

Combo Solutions leverer hardware og software der er produceret af markedets førende leverandører og derfor passer sammen med resten af virksomhedens it-systemer.

Vores medarbejder har hele tiden fingeren på pulsen og følger med i den nye teknologi og har gennem mange år opbygget kompetencer inden for følgende områder:

 • Rådgivning
 • Projektstyring
 • Planlægning og design
 • Implementering
 • Service og support

Målet er at sikre, at vore kunder får et positivt økonomisk resultat af investeringen på it-området, typisk i form af mere effektive systemer og besparelser.

Combo Solutions tilbyder:

 • Højt certificerede medarbejdere med stort engagement
 • Løsninger med basis i helhedsvurderinger
 • Løsninger rettet direkte mod virksomhedens behov og ønsker
 • Effektiv projektstyring, implementering og dokumentation hos kunden
 • Høj kvalitet og service
 • Tæt samarbejde med både kundens egne it-medarbejdere og de professionelle leverandører

Du kan også læse mere på: http://www.microsoft.com/danmark/mbs/default.asp