Dynamicweb Software A/S

Dynamicweb Software A/S har specialiseret sig i at levere software og content management løsninger til det professionelle marked. Alle produkter er modulære og kan let udbygges efter kundernes ønsker og behov.

Dynamicweb Software’s CMS, der er baseret på .NET-teknologien, er et standard content management system CMS, der gør brugeren i stand til selv at opdatere sin webside, intranet eller extranet samt lave søgemaskineoptimering.

Let at bruge
Dynamicweb er skabt med så markant fokus på brugervenlighed, at det nu er muligt at vedligeholde sin egen webside – blot med kendskab til tekstbehandling! Sideredigeringen i Dynamicweb foregår i letforståelige skærmbilleder – med peg og klik.

Økonomisk
Du sparer både tid og penge, idet du nu selv kan foretage rettelser i forældede tekststykker, priser mm. uden at skulle kontakte et IT- eller reklamebureau hver gang. Desuden vil Dynamicweb brugere opleve frihed og fordele ved at kunne opdatere når de har tid og lyst.

Fleksibilitet
Dynamicweb er modulopbygget. Dermed kan løsningen løbende udbygges i takt med ønsker og behov. Alle data i Dynamicweb er struktureret i en database, hvilket muliggør eksport og import af data fra andre systemer – eksempelvis CRM- og økonomistyringssystemer.

Løbende udvikling
For at yde vores brugere en fremtidssikker løsning, er Dynamicweb skabt med udgangspunkt i anerkendt “standard software”. Ydermere arbejder vores stab af kompetente udviklere hver eneste dag på at optimere og tilpasse løsningen i takt med markedets efterspørgsel.

Hvem kan bruge Dynamicweb?
Alle kan bruge Dynamicweb, da programmet er skabt med så markant fokus på brugervenlighed; det er muligt at vedligeholde sin egen webside – blot med kendskab til tekstbehandling.

Sideredigeringen i Dynamicweb foregår i letforståelige skærm-billeder – med peg og klik. Iøvrigt foregår alt direkte på Internet, så man med det samme kan se, hvordan en ændring tager sig ud.

Skrifttyper, layout og design styres og implementeres af Combo Solutions eller den mere avancerede bruger.

Dynamicweb er modulopbygget. Dermed kan løsningen løbende udbygges i takt med kundens ønsker og behov.

Alle data i Dynamicweb er struktureret i en database, hvilket muliggør eksport og import af data fra andre systemer -eksempelvis virksomhedens økonomistyringssystem.