COMBO SOLUTIONS

Combo Solutions Profil

Combo Solutions ApS har omkring 20 kompetente medarbejdere og dermed de bedste forudsætninger for at yde professionel assistance og rådgivning.

Combo Solutions er som førende spiller på markedet, i stand til regionalt at styrke de små og mellemstore virksomheder gennem en strategisk IT udnyttelse, samt udvikle og udbrede branchespecifikke løsninger i hele Danmark.

Vi tager altid udgangspunkt i de arbejdsgange og procedurer, der er i den enkelte virksomhed. Alt hvad vi leverer, foregår i tæt dialog med vores kunder. Desuden har vi overblikket og kan holde den røde tråd. Det giver de optimale løsninger i forhold til vores kunders krav og ønsker.

Combo Solutions er frem for alt en sparringspartner – ikke kun en leverandør. IT er så komplekst i dag, at det langt fra er tilstrækkeligt bare at levere et program. Der skal mere til, hvis kunden skal have fordel af it-udviklingen og de mange muligheder, der er. De muligheder kender vi, og derfor fokuserer vi på de forretningsmæssige løsninger, der tilfører kunden mere værdi.

Combo Solutions er en stærk regional partner, og vi har især succes uden for Storkøbenhavn. Vi har kontorer både på Sjælland, Lolland-Falster og i Jylland.
Combo Solutions dækker hele Danmark – og er lige om hjørnet.